Towering Towers : Stockfoto
Skyscraper, Urban, Building, High-rise, Nightscape, Shinjuku, Tokyo.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Towering Towers

Credits: 
Hidehiko Sakashita
Bijschrift:
Skyscraper, Urban, Building, High-rise, Nightscape, Shinjuku, Tokyo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107548114
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.288 x 2.848 px (36,31 x 24,11 cm) - 300 dpi - 6,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Towering Towers StockfotoGroei,Bedrijfsleven,Hoofdstad,Financieel district,Financiën,Shinjuku,Futuristisch,Japan,Nacht,Recht eronder,Rijkdom,Stad,Architectuur,Binnenstad,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang,Modern,Ontwikkeling,Stadsleven,Tokio,Toren,Verlicht,Vier dingen,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Hidehiko SakashitaSkyscraper, Urban, Building, High-rise, Nightscape, Shinjuku, Tokyo.