A tourist picks up a local Internet connection in the middle of the famed Luxor Temple in Egypt : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A tourist picks up a local Internet connection in the middle of the famed Luxor Temple in Egypt

Credits: 
Joel Addams
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83650225
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
5.025 x 3.342 px (42,55 x 28,30 cm) - 300 dpi - 9,54 MB
A Tourist Picks Up A Local Internet Connection In The Middle Of The Famed Luxor Temple In Egypt StockfotoInternet,Egypte,Laptop,Luxortempel,Reizen,Egyptische cultuur,30-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Antiek,Architectonisch element,Architectonische zuil,Beroemde plaats,Buitenopname,Communicatie,Concentratie,Contrasten,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gemak,Geschiedenis,Gevel,Goed gekleed,Het verleden,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Laptop,Mensen,Mid-volwassen,Midden-Oosten,Nacht,Omlaag kijken,Op een rij,Raadsel,Reisbestemmingen,Stabiliteit,Techniek,Tempel,Verbinding,Verlicht,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Aurora