Tourist looks at cityscape with viewfinder, Paris. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tourist looks at cityscape with viewfinder, Paris.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158454147
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,54 MB
Tourist Looks At Cityscape With Viewfinder Paris StockfotoStad,Frankrijk,Lachen,Toerisme,Buitenopname,Jong volwassen,Montmartre,Reisbestemmingen,Basiliek Sacre Coeur,Eén persoon,Mensen,Parijs,Stadsbeeld,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Echte mensen,Fotografie,Franse cultuur,Gemengde afkomst,Handtelescoop,Hoofdstad,Horizontaal,In de camera kijken,Internationaal monument,Kleurenfoto,Muntverrekijker,Portret,Stralende lach,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Warme kleding,WinterjasPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer