Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Torero practicing with red cape and sword : Stockfoto
San Miguel de Allende, Mexico.

Torero practicing with red cape and sword

Credits: 
DreamPictures
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
San Miguel de Allende, Mexico.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200139102-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.780 x 3.574 px (40,47 x 30,26 cm) - 300 dpi - 9,36 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Torero Practicing With Red Cape And Sword Stockfoto30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Buitenopname,Cape,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Matador,Mexicaanse cultuur,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Roze,San Miguel de Allende,Spaanse cultuur,Stadion,Stierengevecht,Ten voeten uit,Toewijding,Traditionele kledij,Trainen,Van de zijkant,Vasthouden,sabelPhotographer Collection: The Image Bank San Miguel de Allende, Mexico.