Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tokyo underpass : Stockfoto
A Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.
Bijschrift:
A Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156280899
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.927 x 3.285 px (41,72 x 27,81 cm) - 300 dpi - 17,9 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tokyo Underpass StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Bedrijfsleven,Beroep,Boog,Buitenopname,Eén persoon,Fiets,Fotografie,Goed gekleed,Grote groep dingen,Horizontaal,Japan,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nacht,Onderdoorgang,Onderweg,Op de rug gezien,Pak,Professioneel beroep,Shibuya,Solitair,Tas,Ten voeten uit,Tokio,Vasthouden,Verlicht,Volwassen,WandelenPhotographer Collection: Moment Select Alex RobertsonA Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.