Tokyo underpass : Stockfoto
A Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bijschrift:
A Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156280899
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.927 x 3.285 px (41,72 x 27,81 cm) - 300 dpi - 17,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tokyo Underpass StockfotoBedrijfsleven,Nacht,Pak,Op de rug gezien,Wandelen,Japan,Eén persoon,Solitair,Mensen,Professioneel beroep,Verlicht,Fiets,Beroep,Alleen één man,Grote groep dingen,Shibuya,Tokio,Boog,Onderweg,Ten voeten uit,Alleen volwassenen,Buitenopname,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Onderdoorgang,Tas,Vasthouden,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select Alex RobertsonA Japanese salaryman walks home at night through an underpass filled with bicycles in Shibuya, Tokyo.