Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tokyo, Japan : Stockfoto
JAPAN-TOKYO-ROPPONGI DISTRICT-TOKYO MIDTOWN COMPLEX

Tokyo, Japan

Credits: 
Andrea Pistolesi
Bijschrift:
JAPAN-TOKYO-ROPPONGI DISTRICT-TOKYO MIDTOWN COMPLEX
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82672193
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.192 x 3.455 px (43,96 x 29,25 cm) - 300 dpi - 9,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tokyo Japan StockfotoKantoorgebouw,Japan,Tokio,Straat,Zakenman,Alleen mannen,Dag,Gebouw exterieur,Gevel,Glas,Alleen volwassenen,Architectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Collega,Drie personen,Een groep mensen,Fotografie,Groot bedrijf,Hoofdstad,Horizontaal,Medewerker,Mensen,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Ten voeten uit,WandelenPhotographer Collection: The Image Bank Andrea PistolesiJAPAN-TOKYO-ROPPONGI DISTRICT-TOKYO MIDTOWN COMPLEX