Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Toe tag on man lying on table in morgue, close-up : Stockfoto

Toe tag on man lying on table in morgue, close-up

Credits: 
Chip Simons
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
CA21942
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.024 x 4.478 px (34,07 x 37,91 cm) - 300 dpi - 5,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Toe Tag On Man Lying On Table In Morgue Closeup StockfotoDood,Teenlabel,Alleen volwassenen,Binnenopname,Criminaliteit,Dag,Etiket,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Het einde,Kleurenfoto,Liggen,Lijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke teen,Menselijke voet,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Studiofoto,Tafel,Verticaal,Voetzool,Volwassen,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank