Toddler on balcony : Stockfoto
Toddler on balcony with carpet beater in his hand.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Toddler on balcony

Credits: 
Edoardo Frola
Bijschrift:
Toddler on balcony with carpet beater in his hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129052573
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.893 x 4.862 px (41,43 x 41,16 cm) - 300 dpi - 10 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Toddler On Balcony StockfotoKind,1960-1969,Peuter,Retrostijl,Huishoudelijk werk,Italië,Kleurenfoto,Ouderwets,Balkon,Huishoudklusjes,Kindertijd,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Blond haar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Huishoudelijke apparatuur,Mannelijk,Mensen,Omlaag kijken,Onschuld,Provincie Turijn,Schaduw,Schoonmaken,Staan,Ten voeten uit,Vasthouden,Veiligheidshek,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: Fototrove © 1968 Edoardo FrolaToddler on balcony with carpet beater in his hand.