Toddler girl and her father in toy store : Stockfoto
Spanish girl and her father in local toy shop, Barcelona, Spain.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Toddler girl and her father in toy store

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Spanish girl and her father in local toy shop, Barcelona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
130153341
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.240 x 4.096 px (44,37 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,6 MB
Toddler Girl And Her Father In Toy Store StockfotoVader,Detailhandel,Speelgoedwinkel,Speelgoed,Kind,Verwarring,Dragen,Buitenopname,Kiezen,Zoon,Dochter,Kindertijd,Tonen,Volwassen,Consumentisme,Keus,Plank,Zorgzaamheid,Mensen,2-3 jaar,35-39 jaar,Alleenstaande vader,Barcelona - Spanje,Blond haar,Bovenlichaam,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijk,Meisjes,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Overvloed,Provincie Barcelona,Saamhorigheid,Spanje,Ten voeten uit,Twee personen,Variatie,Verlicht,Vrouwelijk,één ouderPhotographer Collection: Moment Select © 2011 Jekaterina NikitinaSpanish girl and her father in local toy shop, Barcelona, Spain.