Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Toddler boy reaching to catch bubble. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Toddler boy reaching to catch bubble.

Toddler boy reaching to catch bubble. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Toddler boy reaching to catch bubble.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773956
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.705 x 4.811 px (31,37 x 40,73 cm) - 300 dpi - 4,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Toddler Boy Reaching To Catch Bubble StockfotoBellenblaas,Groot,Bel - Vloeistof,Klimmen,Reiken,Vangen,Eén persoon,Mensen,1960-1969,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Europese etniciteit,Fotografie,Geel,Gekleurde achtergrond,Inspanning,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Menselijk geslacht,Peuter,Portretfoto,Retrostijl,Speelgoed,Studiofoto,Vastberadenheid,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Toddler boy reaching to catch bubble.