Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tire tracks on dry lake bed during Speed Week. : Stockfoto
Bonneville Salt Flats, Utah.

Tire tracks on dry lake bed during Speed Week.

Bijschrift:
Bonneville Salt Flats, Utah.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
84040611
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Madison
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.200 px (29,35 x 44,03 cm) - 300 dpi - 7,54 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tire Tracks On Dry Lake Bed During Speed Week Stockfoto 84040611Bonneville-zoutvlakte,Snelheid,Woestijn,Bandenspoor,Absentie,Afgelegen,Berg,Buitenopname,Dag,De weg voorwaarts,Fotografie,Landschap,Plat,Recht,Utah,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensen,Zoutmeer,ZoutvlaktePhotographer Collection: Photonica David MadisonBonneville Salt Flats, Utah.