Tipsy : Stockfoto
On the Victoria bound ferry. Straight of Georgia.
Bijschrift:
On the Victoria bound ferry. Straight of Georgia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98897126
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 3.750 px (31,75 x 31,75 cm) - 300 dpi - 8,15 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tipsy StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één vrouw,Avontuur,Beweging,Breekbaarheid,Brits-Columbia,Buitenopname,Canada,Dag,Exploratie,Eén persoon,Fotografie,Heldere lucht,Het menselijke lichaam,Het uitzicht bewonderen,Horizon over water,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke rug,Mensen,Op de rug gezien,Reis,Reizen,Rug,Schip,Ten voeten uit,Veerboot,Veiligheidshek,Verduisterd gezicht,Victoria - Canada,Vierkant,Volwassen,Zee,Ziekte,ZonnigPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 Ivan OyarzunOn the Victoria bound ferry. Straight of Georgia.