Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Times Square, Manhattan, New York, USA : Stockfoto
Times Square and yellow taxi cab, Manhattan, New York, USA

Times Square, Manhattan, New York, USA

Credits: 
Peter Adams
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Times Square and yellow taxi cab, Manhattan, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147881787
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Times Square Manhattan New York Usa StockfotoBeroemde plaats,Beweging,Bewogen,Bontgekleurd,Buitenopname,Commercieel bord,De weg voorwaarts,Digitaal bord,Dringendheid,Druk,Elektronisch reclamebord,Fotografie,Gebouw exterieur,Gele taxi,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Nacht,Nachtleven,Reisbestemmingen,Reizen,Snelheid,Stadsleven,Stadsstraat,Times Square - Manhattan,Toerisme,Verenigde Staten,Verkeer,Verlicht,VervoerPhotographer Collection: Photolibrary © Peter Adams 2011Times Square and yellow taxi cab, Manhattan, New York, USA