Tiger on sofa under animal trophy : Stockfoto
(Panthera tigris)

Tiger on sofa under animal trophy

Credits: 
Matthias Clamer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
(Panthera tigris)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200355497-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.667 x 3.744 px (39,51 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,83 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tiger On Sofa Under Animal Trophy StockfotoBinnenopname,Buiten de context,Comfortabel,Dierenkop,Echte herten,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Huisdier,Humor,Idee,In de camera kijken,Jachttrofee,Kleurenfoto,Knus,Lichaamsdeel van dieren,Liggen,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Overheersing,Portretfoto,Ruler of the Roost - Engelse uitdrukking,Safaridieren,Sofa,Tam,Ten voeten uit,Tijger,Wilde dieren,Woonkamer,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone (Panthera tigris)