Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tiger Leaping Gorge : Stockfoto

Tiger Leaping Gorge

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
92353958
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sam Diephuis
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.560 x 3.875 px (38,61 x 32,81 cm) - 300 dpi - 12,1 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tiger Leaping Gorge Stockfoto 92353958Diep,Brug,Ravijn,Zonder mensen,Architectuur,Berg,Beweging,Bouwwerk,Buitenopname,China,Dag,Fotografie,Horizontaal,Jangtsekiang,Laag camerastandpunt,Lijiang,Natuur,Natuurgeweld,Onderdeel van een serie,Reisbestemmingen,Stroom,Tiger Leaping Gorge,Verbinding,Vervoer,Weelderige plantengroei,WoudPhotographer Collection: The Image Bank Sam Diephuis