Three young women taking picture with camera phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three young women taking picture with camera phone

Credits: 
PM Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200209335-007
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.780 x 4.499 px (32,00 x 38,09 cm) - 300 dpi - 7,97 MB
Three Young Women Taking Picture With Camera Phone StockfotoKamergenoot,Zelfportret,Alleen vrouwen,Een groep mensen,Verhuizen,Indiase etniciteit,Mensen,Apartement,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Begin,Binnenopname,Bovenkleding,Dag,Draadloze technologie,Drie personen,Fotoberichten,Fotografie,Fotografische Thema's,Geluk,Glimlachen,Grote groep dingen,Huis interieur,Kartonnen doos,Kleurenfoto,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Omarmd,Onderdeel van een serie,Portret,Saamhorigheid,Spijkerbroek,Staan,Stapel,Telefoon,Tevreden,Vasthouden,Verticaal,Vriendschap,Vrijetijdskleding,WoningbezitPhotographer Collection: Stone