Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three young women on sofa, laughing : Stockfoto

Three young women on sofa, laughing

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200420230-004
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
LWA
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.378 px (44,20 x 28,60 cm) - 300 dpi - 5,71 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Three Young Women On Sofa Laughing Stockfoto 200420230-004Alleen vrouwen,Een groep mensen,Lachen,Vriendschap,Drie personen,T-Shirt,Europese etniciteit,Wit,Binnenopname,Sofa,Saamhorigheid,Roddel,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Beige,Blond haar,Bovenkleding,Bovenlichaam,Bruin haar,Cardigan,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Onderdeel van een serie,Perzik,Pret,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wijzen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank