Three young men with skateboards outdoors : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three young men with skateboards outdoors

Credits: 
David Lees
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200183008-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.730 x 3.693 px (40,05 x 31,27 cm) - 300 dpi - 6,93 MB
Three Young Men With Skateboards Outdoors Stockfoto 200183008-001Skateboarden,Cool,Stad,Stadsleven,Skateboard,Skateboardpark,Een groep mensen,Gemeenschap,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,18-19 jaar,Jeugdcultuur,Schans,Alleen mannen,Avondschemering,Houding,T-Shirt,Spijkerbroek,Staan,Zelfvertrouwen,20-24 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Capuchon,Drie personen,Eenheid,Fotografie,Gaashekwerk,Handen op de heupen,Horizontaal,Kleurenfoto,Leunen,Lichtvlek,Multi etnische groep,Shirt met capuchon,Tegenlicht,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZonlichtPhotographer Collection: Stone