Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three teenage cheerleaders (15-17) outdoors, low angle view, portrait : Stockfoto

Three teenage cheerleaders (15-17) outdoors, low angle view, portrait

Credits: 
Darren Robb
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200350987-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Three Teenage Cheerleaders Outdoors Low Angle View Portrait StockfotoCheerleader,Pompon,14-15 jaar,Naveltruitje,Rood,Drie personen,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Amerikaanse cultuur,Armen omhoog,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Eenheid,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Ledematen,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke buik,Menselijke ledematen,Mensen,Ondersteuning,Op een rij,Portret,Schudden,Sport,Staan,Tevreden,Uitvoering,VasthoudenPhotographer Collection: The Image Bank