Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three male pensioners on a bench : Stockfoto
Three elderly gentlemen sit and talk at sunset

Three male pensioners on a bench

Bijschrift:
Three elderly gentlemen sit and talk at sunset
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
161719856
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Trood
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.209 x 3.472 px (44,10 x 29,40 cm) - 300 dpi - 7,61 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Three Male Pensioners On A Bench Stockfoto 161719856Discussie,Praten,Vriendschap,Bejaard,Drie personen,Alleen mannen,Zon,Mensen,Senioren mannen,Bank,Zonsondergang,Spanje,Pensioen,Op de rug gezien,Zitten,Actieve ouderen,Buitenopname,Saamhorigheid,Volwassen,Hek,Ontspanning,Verbondenheid,Alleen seniore mannen,Gebouw exterieur,Mannelijke vriendschap,Tegenlicht,Zonnestraal,Alleen volwassenen,Boom,Fotografie,Geblokt,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Straatlamp,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,Zij aan zijPhotographer Collection: Photonica David TroodThree elderly gentlemen sit and talk at sunset