Three male pensioners on a bench : Stockfoto
Three elderly gentlemen sit and talk at sunset


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three male pensioners on a bench

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
Three elderly gentlemen sit and talk at sunset
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
161719856
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.209 x 3.472 px (44,10 x 29,40 cm) - 300 dpi - 7,61 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Three Male Pensioners On A Bench StockfotoDiscussie,Bejaard,Praten,Vriendschap,Drie personen,Alleen mannen,Mensen,Zon,Pensioen,Senioren mannen,Actieve ouderen,Bank,Buitenopname,Mannelijke vriendschap,Op de rug gezien,Spanje,Zonsondergang,Saamhorigheid,Zitten,Ontspanning,Gebouw exterieur,Alleen seniore mannen,Volwassen,Zonnestraal,Hek,Tegenlicht,Verbondenheid,Vrijetijdskleding,Boom,Zij aan zij,Alleen volwassenen,Fotografie,Geblokt,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Straatlamp,Ten voeten uitPhotographer Collection: Photonica David TroodThree elderly gentlemen sit and talk at sunset