three girlfriends eating icecream : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three girlfriends eating icecream

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85745095
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.008 x 3.478 px (42,40 x 29,45 cm) - 300 dpi - 5,69 MB
Three Girlfriends Eating Icecream Stockfoto 85745095Eten,Roomijs,Vriendschap,Plezier,Levensstijl,Mensen,Alleen vrouwen,Pret,Geluk,Stad,Delen,Een groep mensen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Genot,Jong volwassen,Saamhorigheid,Buitenopname,Zonlicht,Close-up,Lepel,Argentinië,Drie personen,Vrije tijd,Europese etniciteit,Alleen volwassenen,Multi etnische groep,Dranken en maaltijden,Gebouw exterieur,Staan,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Buenos Aires,Fotografie,Horizontaal,Mond open,18-19 jaar,Bovenlichaam,Dag,Onderdeel van een serie,VasthoudenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler