Three generations : Stockfoto
Young boy, his father and grandfather in living room, Barcelona, Spain.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three generations

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Young boy, his father and grandfather in living room, Barcelona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146284149
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.301 x 4.096 px (44,88 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Three Generations StockfotoVader,Grootvader,Zoon,Bejaard,Mannen,Gordijn,Woonkamer,Kind,Spaans en Portugese etniciteit,Sofa,Familie met meerdere generaties,In de camera kijken,Senioren mannen,Spanje,Benen over elkaar geslagen,Jongens,Mannelijk,Multi etnische groep,Europese etniciteit,Kleinzoon,Twee personen,35-39 jaar,4-5 jaar,70-79 jaar,Barcelona - Spanje,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Handen in de zakken,Horizontaal,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Liefde,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Omhoog kijken,Saamhorigheid,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen nageslacht,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Jekaterina NikitinaYoung boy, his father and grandfather in living room, Barcelona, Spain.