Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three doctors pushing patient on gurney in hospital : Stockfoto

Three doctors pushing patient on gurney in hospital

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
AB28669
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jim Cummins
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.785 x 3.212 px (40,51 x 27,19 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Three Doctors Pushing Patient On Gurney In Hospital Stockfoto AB28669Spoedeisende hulp,Volwassen vrouwen,Ziekenhuisbed,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Ziekenhuis,Zuurstofmasker,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dokter,Dringendheid,Duwen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg beroep,Horizontaal,Hulp,Hulpdienst beroep,Jong volwassen,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Noodgevallen en rampen,Noord-Europese etniciteit,Operatiekleding,Roodhoofd,Uniform,Vier personen,Zuid-Europese etniciteit,ZusterPhotographer Collection: The Image Bank