Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three doctors pushing patient on gurney in hospital : Stockfoto

Three doctors pushing patient on gurney in hospital

Credits: 
Jim Cummins
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB28669
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.785 x 3.212 px (40,51 x 27,19 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Model release
Three Doctors Pushing Patient On Gurney In Hospital StockfotoAlleen volwassenen,Binnenopname,Dokter,Dringendheid,Duwen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Hulpdienst beroep,Jong volwassen,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Noord-Europese etniciteit,Ongelukken en rampen,Operatiekleding,Patiënt,Roodhoofd,Spoedeisende hulp,Uniform,Vier personen,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,Ziekenhuisbed,Zuid-Europese etniciteit,Zuster,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: The Image Bank