Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Three children (4-12) and parents playing game on floor, elevated view : Stockfoto

Three children (4-12) and parents playing game on floor, elevated view

Credits: 
Mark Douet
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200027684-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.323 x 4.416 px (36,60 x 37,39 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Three Children And Parents Playing Game On Floor Elevated View Stockfoto12-13 jaar,30-34 jaar,4-5 jaar,40-44 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Bordspel,Competitie,Dochter,Een groep mensen,Europese etniciteit,Familie met drie kinderen,Familie met twee generaties,Fotografie,Hoog standpunt,Houten vloer,In kleermakerszit,Jongens,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Moeder,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Papiergeld,Pret,Saamhorigheid,Speelgoed,Twee ouders,Vader,Verbondenheid,Verticaal,Vrije tijd,Weekend activiteiten,Woonkamer,Zitten,ZoonPhotographer Collection: The Image Bank