three boys using tablet computer in classroom : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Three boys using tablet computer in classroom

Credits: 
Thomas Tolstrup
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107983619
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.519 px (43,24 x 29,79 cm) - 300 dpi - 9,43 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Three Boys Using Tablet Computer In Classroom StockfotoTablet-pc,Kindertijd,Onderwijs,Basisschool,Klaslokaal,Pakistaanse etniciteit,Techniek,Boek,Schooljongen,10-11 jaar,8-9 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Bank,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Denemarken,Draadloze technologie,Drie personen,Fotografie,Geluk,Horizontaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Mensen,Omlaag kijken,Saamhorigheid,Schoolkinderen,Sontregio,Staan,Stralende lach,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Taxi Thomas Tolstrup