This one was taken in Shibuya : Stockfoto
Street shot taken in Shibuya, one of the most fancy areas of Tokyo

This one was taken in Shibuya

Credits: 
Thomas Lottermoser
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Street shot taken in Shibuya, one of the most fancy areas of Tokyo
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87862295
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
1.944 x 1.944 px (16,46 x 16,46 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
This One Was Taken In Shibuya StockfotoAlleen volwassenen,Buitenopname,Commercieel bord,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep mensen,Hoofdstad,Japan,Japanse cultuur,Mannen,Menigte,Mensen,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Reisbestemmingen,Spitsperiode,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Tekst,Tokio,Vierkant,Voetganger,Volwassen,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: Moment Select © 2006 Thomas LottermoserStreet shot taken in Shibuya, one of the most fancy areas of Tokyo