Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Thermal image of hands using cell phone : Stockfoto

Thermal image of hands using cell phone

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Joseph Giacomin
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146593976
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 3.000 px (33,87 x 25,40 cm) - 300 dpi - 1,61 MB
Release-informatie:
Model release
Thermal Image Of Hands Using Cell Phone Stockfoto40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Digitaal bewerkt,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Een nummer kiezen,Enkel object,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gemak,Groot-Brittannië,Hoog standpunt,Horizontaal,Infrarood,Kijken,Kleurenfoto,Levensstijl,Lezen,Londen - Engeland,Mensen,Middelste deel,Mobiele telefoon,Ontvangen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Sms'en,Techniek,Telefoon gebruiken,Temperatuur,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Versturen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Warmte,WarmtebeeldPhotographer Collection: Cultura Exclusive