Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Therapist monitoring man's heartbeat while on treadmill : Stockfoto

Therapist monitoring man's heartbeat while on treadmill

Credits: 
Bruce Ayres
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
852035-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.456 x 5.200 px (29,26 x 44,03 cm) - 300 dpi - 4,72 MB
Therapist Monitoring Mans Heartbeat While On Treadmill Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Dag,Document,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Driekwartlengte,Elektrode,Fotografie,Fysiotherapie,Gezondheidszorg en medicijnen,Halfgekleed,Inspannings-ecg,Kleurenfoto,Loopband,Menselijk gewricht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Multi etnische groep,Noord-Europese etniciteit,Onderdeel van,Onderzoeken,Patiënt,Pols,Polsslag meten,Sportartikelen,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wandelen,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank