Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
The stainless steel spinning shaft of a jet airliner turbofan engine. : Stockfoto
Kingsford Smith Airport, Mascot, Sydney, New South Wales, Australia.

The stainless steel spinning shaft of a jet airliner turbofan engine.

Credits: 
Jason Edwards
Bijschrift:
Kingsford Smith Airport, Mascot, Sydney, New South Wales, Australia.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
146274693
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.389 px (43,18 x 28,69 cm) - 300 dpi - 9,48 MB
The Stainless Steel Spinning Shaft Of A Jet Airliner Turbofan Engine Stockfoto 146274693Techniek,Metaal,Fabricage-apparatuur,Machineonderdeel,Vliegtuigmotor,Motor,Ingenieurswerk,Rolls Royce,Luchtvaartindustrie,Groot,Vliegtuig,Industrie,Luchtvaartuig,Onderdeel van,Zonder mensen,Extreme close-up,Turbine,Bout,Modern,Binnenopname,Energie-industrie,Mens gemaakte objecten,Moer,Print,Volledig beeld,Airbus A380,Exploderen,Machinerie,Richting,Snelheid,Spiraal,Australië,Commercieel vliegtuig,Draaien,Fotografie,Horizontaal,Kingsford Smith International Airport,Kleurenfoto,Luchthaven,Mascot,Nieuw-Zuid-Wales,Qantas,Sydney - Australië,Titanium,Vervoer,Vervoermiddel,VliegenPhotographer Collection: National Geographic Kingsford Smith Airport, Mascot, Sydney, New South Wales, Australia.