Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
The Puerta del Sol and the equestrian statue of Charles III. : Stockfoto
Madrid, Spain.

The Puerta del Sol and the equestrian statue of Charles III.

Credits: 
Tino Soriano
Bijschrift:
Madrid, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87328101
Collectie:
National Geographic

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
The Puerta Del Sol And The Equestrian Statue Of Charles Iii StockfotoMadrid,Puerta del Sol,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Eén dier,Fotografie,Gebouw exterieur,Gevel,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lucht,Reisbestemmingen,Spanje,Stad,Stadsplein,Standbeeld,Vogel,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Madrid, Spain.