Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
The landmark Empire State Building reflected in Manhattan's facades. : Stockfoto
Manhattan Island, New York City, New York.

The landmark Empire State Building reflected in Manhattan's facades.

Credits: 
Stephen St. John
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Manhattan Island, New York City, New York.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160009640
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 5,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
The Landmark Empire State Building Reflected In Manhattans Facades StockfotoArchitectuur,Beroemde plaats,Binnenstad,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Empire State Building,Fotografie,Gebouw exterieur,Gevel,Internationaal monument,Kleurenfoto,Manhattan,Manhattan Center,Mensen op de achtergrond,Parallel,Reisbestemmingen,Stad,Stad New York,Verenigde Staten,Verticaal,Weerkaatsing,Wolkenkrabber,ZonneschermPhotographer Collection: National Geographic Manhattan Island, New York City, New York.