Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
The Jungle : Stockfoto
Full of neon signs, a typical street scene in Mongkok.

The Jungle

Bijschrift:
Full of neon signs, a typical street scene in Mongkok.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
108029709
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thank you for choosing my work.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 4.256 px (36,03 x 36,03 cm) - 300 dpi - 7,63 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
The Jungle Stockfoto 108029709Hongkong,Straat,Menigte,Bedrijfsleven,Mensen,Neon,Chinese cultuur,Nacht,Winkel,Stadsstraat,Chinees - Taal,Commercieel bord,Stad,Gebouw exterieur,Consumentisme,Verlicht,Buitenopname,Chinese tekens,Fotografie,Grote groep mensen,Kleurenfoto,Onherkenbaar persoon,Reisbestemmingen,Stadsleven,Tekst,VierkantPhotographer Collection: Moment Select Bryan LeungFull of neon signs, a typical street scene in Mongkok.