The Jungle : Stockfoto
Full of neon signs, a typical street scene in Mongkok.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bijschrift:
Full of neon signs, a typical street scene in Mongkok.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108029709
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 4.256 px (36,03 x 36,03 cm) - 300 dpi - 7,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
The Jungle StockfotoHongkong,Straat,Menigte,Mensen,Bedrijfsleven,Nacht,Chinese cultuur,Neon,Stad,Chinees - Taal,Commercieel bord,Winkel,Stadsstraat,Gebouw exterieur,Consumentisme,Verlicht,Buitenopname,Chinese tekens,Fotografie,Grote groep mensen,Kleurenfoto,Onherkenbaar persoon,Reisbestemmingen,Stadsleven,Tekst,VierkantPhotographer Collection: Moment Select Bryan LeungFull of neon signs, a typical street scene in Mongkok.