Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Thawing poultry in refrigerator : Stockfoto

Thawing poultry in refrigerator

Credits: 
James Baigrie
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88175272
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.502 x 2.847 px (29,65 x 24,10 cm) - 300 dpi - 3,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Thawing Poultry In Refrigerator StockfotoKoelkast,Bevroren,Gevaar,Voedsel,Vervuiling,Onhygiënisch,Keuken,Salmonellabacterie,Bevroren voedsel,Dranken en maaltijden,Fotografie,Geheel,Horizontaal,Hygiëne,Ingrediënt,Kleurenfoto,Ongezond leven,Rauw,Smelten,Studiofoto,Veiligheidsmaatregelen,Voorbereiding,Witvlees,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary &#169 James Baigrie/FoodPix