Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Terrified  9 year old girl with injuries : Stockfoto

Terrified 9 year old girl with injuries

Credits: 
Peter Dazeley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139016699
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.394 x 5.280 px (28,74 x 44,70 cm) - 300 dpi - 8,55 MB
Terrified 9 Year Old Girl With Injuries Stockfoto8-9 jaar,Kind,Doodsbang,Verdriet,Angst,Kindermishandeling,Behang,Beschadigd,Wreed,Eenzaamheid,Groot-Brittannië,Kindertijd,Ten voeten uit,Alleen één meisje,Blauw oog,Depressie,Eén persoon,Huiselijk geweld,In elkaar geslagen,In kleermakerszit,Mensen,Mond open,Relatieproblemen,Alleen kinderen,Bedreiging,Binnenopname,Blauwe plek,Bloemenmotief,Blond haar,Conflict,Criminaliteit,Dag,Fotografie,Fronsen,Frontaal,Gevaar,Handen ineengevouwen,Hopeloosheid,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Lang haar,Lichamelijk letsel,Londen - Engeland,Op de grond zitten,Pesten,Pijn,Privésfeer,Problemen,Slachtoffer,Strakke broek,Verticaal,Wanhoop,ZwaktePhotographer Collection: Photographer's Choice Peter Dazeley