Tern overflying Georgetown on Ascention Island : Stockfoto
Tern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tern overflying Georgetown on Ascention Island

Credits: 
Photo by kind permission of D.N.Gooch
Bijschrift:
Tern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
133111184
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.504 x 2.372 px (29,67 x 20,08 cm) - 300 dpi - 2,53 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tern Overflying Georgetown On Ascention Island StockfotoAscension Island,1980-1989,Archiefbeelden,Atlantische eilanden,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lucht,Ouderwets,Retrostijl,Rots,Rotsformatie,Stern,Vliegen,Vogel,Vrijheid,Wilde dieren,Wit,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1985 D.N.GoochTern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.