Tern overflying Georgetown on Ascention Island : Stockfoto
Tern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.

Tern overflying Georgetown on Ascention Island

Credits: 
Photo by kind permission of D.N.Gooch
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Tern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
133111184
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.504 x 2.372 px (29,67 x 20,08 cm) - 300 dpi - 2,53 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tern Overflying Georgetown On Ascention Island Stockfoto1980-1989,Archiefbeelden,Ascension Island,Atlantische eilanden,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lucht,Ouderwets,Retrostijl,Rots,Rotsformatie,Stern,Vliegen,Vogel,Vrijheid,Wilde dieren,Wit,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1985 D.N.GoochTern overflying Georgetown on Ascention Island in South Atlantic Ocean.