Tennis, doubles players shaking hands over net, overhead view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tennis, doubles players shaking hands over net, overhead view

Credits: 
David Madison
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
785936-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.452 x 5.183 px (29,23 x 43,88 cm) - 300 dpi - 5,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tennis Doubles Players Shaking Hands Over Net Overhead View StockfotoTennis,Dubbel,Iemand een hand geven,Sportief zijn,Vlak erboven,Wedstrijdsport,Winnen,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Kleurenfoto,Mensen,Noord-Europese etniciteit,Speelveld,Sport,Sportkleding,Verticaal,Vier personen,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: Stone