Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Temple steps during a Buddhist Festival : Stockfoto
Mother and child on steps to temple for festival at Wat Nong Sikhunmeuang in Luang Prabang

Temple steps during a Buddhist Festival

Credits: 
Dennis Walton
Bijschrift:
Mother and child on steps to temple for festival at Wat Nong Sikhunmeuang in Luang Prabang
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155471672
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.600 px (45,72 x 30,48 cm) - 300 dpi - 12,9 MB
Temple Steps During A Buddhist Festival StockfotoBuitenopname,Slaap,Alleenstaande moeder,Architectuur,Boeddhisme,Bouwwerk,Culturen,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Geloof,Godsdienstige gebouwen,Horizontaal,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Laos,Luang Praban,Luidspreker,Mannelijk,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Onderweg,Ontwerp,Op de rug gezien,Paar,Paraplu,Reisbestemmingen,Slipper,Spiritualiteit,Stappen,Ten voeten uit,Traditioneel Festival,Trap - buiten,Twee personen,Viering,Volwassen,Zoon,één ouderPhotographer Collection: Lonely Planet Images f d waltonMother and child on steps to temple for festival at Wat Nong Sikhunmeuang in Luang Prabang