Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Temple dog at a shrine : Stockfoto
Temple dog_shrine_Kamakura_Japan

Temple dog at a shrine

Credits: 
Gary Conner
Bijschrift:
Temple dog_shrine_Kamakura_Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155297704
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 5.625 px (31,75 x 47,63 cm) - 300 dpi - 13,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Temple Dog At A Shrine StockfotoBescherming,Azië,Bewaken,Boeddhisme,Buitenopname,Close-up,Culturen,Dag,Dierenfiguren,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Hond,Japan,Japanse cultuur,Kamakura,Kleurenfoto,Schrijn,Sculptuur,Snijwerk,Steen,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary ©2010 Gary A. Conner 310-408-7735 garyconnerphoto@gmail.comTemple dog_shrine_Kamakura_Japan