TEENTECH : Stockfoto
TEENTECH,TEENAGERS,BRIGHT,HAPPY,UPBEAT,COLOURFUL,TECHNOLOGY,TELEPHONES


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

TEENTECH

Credits: 
Dean Belcher
Bijschrift:
TEENTECH,TEENAGERS,BRIGHT,HAPPY,UPBEAT,COLOURFUL,TECHNOLOGY,TELEPHONES
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
153179209
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 7,93 MB
Teentech Stockfoto 153179209Smartphone,Tiener,Pubertijd,Telefoon,Draagbare informatie-apparatuur,Jeugdcultuur,Sociaal netwerk,Mensen,Sms'en,Foto,Kijken naar,Close-up,Fotografie,Menselijke hand,Pret,Vlak erboven,Telefoon gebruiken,Individualiteit,Alleen één tienerjongen,Fotoberichten,Techniek,16-17 jaar,Alleen tieners,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Groot-Brittannië,Helder,Horizontaal,Kleurenfoto,Liquid-Crystal Display,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,VerweerdPhotographer Collection: Stone DEAN BELCHERTEENTECH,TEENAGERS,BRIGHT,HAPPY,UPBEAT,COLOURFUL,TECHNOLOGY,TELEPHONES