Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teens Hanging Out : Stockfoto
Teen Hanging Out

Teens Hanging Out

Credits: 
Alyson Aliano
Bijschrift:
Teen Hanging Out
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108287616
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.262 px (43,18 x 27,62 cm) - 300 dpi - 5,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teens Hanging Out StockfotoHouding,Pubertijd,Tiener,Tienerjongens,16-17 jaar,18-19 jaar,Aanraken,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,De stad Los Angeles,Dragen,Driekwartlengte,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Middelgrote groep mensen,Op schouders dragen,Pret,Spontaan,Tienermeisjes,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Alyson AlianoTeen Hanging Out