Teens Hanging Out : Stockfoto
Teen Hanging Out


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teens Hanging Out

Credits: 
Alyson Aliano
Bijschrift:
Teen Hanging Out
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108287616
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.262 px (43,18 x 27,62 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Teens Hanging Out StockfotoHouding,Pubertijd,Tiener,Tienerjongens,16-17 jaar,18-19 jaar,Aanraken,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,De stad Los Angeles,Dragen,Driekwartlengte,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Middelgrote groep mensen,Op schouders dragen,Portretfoto,Pret,Spontaan,Tienermeisjes,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Alyson AlianoTeen Hanging Out