Teenage girls playing music on roof : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage girls playing music on roof

Credits: 
Cultura/Benedicte Vanderreydt
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
138299195
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.600 x 3.726 px (47,41 x 31,55 cm) - 300 dpi - 5,2 MB
Teenage Girls Playing Music On Roof Stockfoto 138299195Tiener,Dak,Mode,Stad,Vriendschap,Speels,Tienermeisjes,Kindertijd,Mensen,Pret,Multi etnische groep,Ondeugendheid,14-15 jaar,Fotograferen,Kleurenfoto,Lachen,Zomer,Zonsondergang,Armen omhoog,Beha,Staan,Stadsleven,Uitvoering,Vrije tijd,Zorgeloos,Brussel,Buitenopname,Digitale camera,Driekwartlengte,Een instrument plukken,Europese etniciteit,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Girl Power,Gitaar,Glimlachen,Hoofdstad,Horizontaal,In de camera kijken,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke leeftijd,Plezier,Portret,Saamhorigheid,Techniek,Vasthouden,Verbondenheid,Vijf personen,Vrolijk,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Riser