Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girls playing music on roof : Stockfoto

Teenage girls playing music on roof

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Benedicte Vanderreydt
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138299195
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.600 x 3.726 px (47,41 x 31,55 cm) - 300 dpi - 5,21 MB
Release-informatie:
Model release
Teenage Girls Playing Music On Roof Stockfoto14-15 jaar,Armen omhoog,Beha,Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Buitenopname,Dak,Digitale camera,Driekwartlengte,Een instrument plukken,Europese etniciteit,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Girl Power,Gitaar,Glimlachen,Hoofdstad,Horizontaal,In de camera kijken,Kindertijd,Kleurenfoto,Lachen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke leeftijd,Mensen,Mode,Multi etnische groep,Ondeugendheid,Plezier,Portret,Pret,Saamhorigheid,Speels,Staan,Stad,Stadsleven,Techniek,Tiener,Tienermeisjes,Uitvoering,Vasthouden,Verbondenheid,Vijf personen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrolijk,Vrouwelijk,Zitten,Zomer,Zonsondergang,ZorgeloosPhotographer Collection: Cultura Exclusive