Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girls playing music on roof : Stockfoto

Teenage girls playing music on roof

Credits: 
Cultura/Benedicte Vanderreydt
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138299195
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.600 x 3.726 px (47,41 x 31,55 cm) - 300 dpi - 5,2 MB
Teenage Girls Playing Music On Roof StockfotoTiener,Dak,Mode,Tienermeisjes,Speels,Stad,Vriendschap,Kindertijd,Fotograferen,Mensen,Pret,14-15 jaar,Lachen,Multi etnische groep,Ondeugendheid,Gitaar,Kleurenfoto,Uitvoering,Vrije tijd,Zomer,Zonsondergang,Armen omhoog,Beha,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Staan,Stadsleven,Zorgeloos,Brussel,Buitenopname,Digitale camera,Driekwartlengte,Een instrument plukken,Europese etniciteit,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Girl Power,Glimlachen,Hoofdstad,Horizontaal,In de camera kijken,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke leeftijd,Plezier,Portret,Saamhorigheid,Techniek,Vasthouden,Verbondenheid,Vijf personen,Vrolijk,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Riser