Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait : Stockfoto

Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065966j-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.442 x 5.075 px (29,14 x 42,97 cm) - 300 dpi - 5,28 MB
Release-informatie:
Model release
Teenage Girl With Young Man At Desk Running For President Election Smiling Portrait Stockfoto14-15 jaar,18-19 jaar,Amerikaanse cultuur,Aspiraties,Ballon,Binnenopname,Bureau,Competitie,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Handen ineengevouwen,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Klembord,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Pen,Politiek,Portret,Portretfoto,Poster,President,Stralende lach,Tekst,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Verkiezing,Verticaal,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zelfvertrouwen,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank