Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait : Stockfoto

Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10065966j-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.442 x 5.075 px (29,14 x 42,97 cm) - 300 dpi - 5,28 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl With Young Man At Desk Running For President Election Smiling Portrait Stockfoto sb10065966j-001Onderwijs,Poster,Tekst,Verkiezing,14-15 jaar,18-19 jaar,Amerikaanse cultuur,Aspiraties,Ballon,Binnenopname,Bureau,Competitie,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Handen ineengevouwen,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Klembord,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van een serie,Pen,Politiek,Portret,Portretfoto,President,Stralende lach,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Verticaal,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zelfvertrouwen,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank