Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage girl (14-15) with young man at desk running for president election, smiling, portrait

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065966j-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.442 x 5.075 px (29,14 x 42,97 cm) - 300 dpi - 5,28 MB
Teenage Girl With Young Man At Desk Running For President Election Smiling Portrait Stockfoto sb10065966j-001Tiener,Poster,Onderwijs,Tekst,Verkiezing,14-15 jaar,18-19 jaar,Amerikaanse cultuur,Aspiraties,Ballon,Binnenopname,Bureau,Competitie,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Handen ineengevouwen,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Klembord,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van een serie,Pen,Politiek,Portret,Portretfoto,President,Stralende lach,Tienermeisjes,Twee personen,Verticaal,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zelfvertrouwen,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank