Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl (14-16) with guitar writing in music book on bed, smiling : Stockfoto

Teenage girl (14-16) with guitar writing in music book on bed, smiling

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200398340-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.358 x 5.037 px (28,43 x 42,65 cm) - 300 dpi - 6,58 MB
Release-informatie:
Model release
Teenage Girl With Guitar Writing In Music Book On Bed Smiling Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bed,Binnenopname,Bladmuziek,Bovenkleding,Bruin haar,Creativiteit,Dag,Driekwartlengte,Elektrische gitaar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hobby's,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Lang haar,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Plezier,Pony,Potlood,Pubertijd,Rockmuziek,Rockmuzikant,Schrijven,Slaapkamer,Spelen,Spijkerbroek,Steil haar,Stralende lach,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank