Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl using credit card while shopping : Stockfoto

Teenage girl using credit card while shopping

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97539101
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.465 x 5.046 px (29,34 x 42,72 cm) - 300 dpi - 7,5 MB
Teenage Girl Using Credit Card While Shopping Stockfoto 97539101Winkelen,Tienermeisjes,Detailhandel,Bankpas,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Tiener,Uitverkoop,18-19 jaar,Jonge vrouw,Vriendschap,16-17 jaar,Gemengde afkomst,In de camera kijken,Portret,Jong volwassen,Close-up,Geluk,Staan,Binnenopname,Boodschappentas,Bovenlichaam,Consumentisme,Dag,Financiën,Fotografie,Jersey City,Kledinghanger,Mensen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Plezier,Portretfoto,Stralende lach,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography