Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl using credit card while shopping : Stockfoto

Teenage girl using credit card while shopping

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97539101
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.465 x 5.046 px (29,34 x 42,72 cm) - 300 dpi - 7,5 MB
Release-informatie:
Model release
Teenage Girl Using Credit Card While Shopping Stockfoto16-17 jaar,18-19 jaar,Bankpas,Binnenopname,Boodschappentas,Bovenlichaam,Close-up,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Financiën,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,In de camera kijken,Jersey City,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kledinghanger,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Plezier,Portret,Portretfoto,Staan,Stralende lach,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Uitverkoop,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WinkelenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography