Teenage girl (16-17) sitting at table checking mail, smiling : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage girl (16-17) sitting at table checking mail, smiling

Credits: 
Bernd Opitz
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063753a-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl Sitting At Table Checking Mail Smiling StockfotoPost,Geluk,Lezen,Tafel,Onderzoeken,Eén persoon,Koffie - Drank,Vrolijk,Ontspanning,Opwinding,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Huiselijk leven,Tegel,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Binnenopname,Bord,Dag,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Keuken - huis,Kleurenfoto,Koffiekop,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Raam,Schaal,Schaduw,Schotel,Stralende lach,Theelepel,Verfrissing,ZittenPhotographer Collection: Taxi