Teenage girl (16-17) sitting at table checking mail, smiling : Stockfoto

Teenage girl (16-17) sitting at table checking mail, smiling

Credits: 
Bernd Opitz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063753a-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,93 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl Sitting At Table Checking Mail Smiling Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Binnenopname,Bord,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Geluk,Horizontaal,Huiselijk leven,Keuken - huis,Kleurenfoto,Koffie - Drank,Koffiekop,Lezen,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Ontspanning,Opwinding,Portretfoto,Post,Raam,Schaal,Schaduw,Schotel,Stralende lach,Tafel,Tegel,Theelepel,Vasthouden,Verfrissing,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Taxi