Teenage girl showing new shirt to friend : Stockfoto

Teenage girl showing new shirt to friend

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
97539111
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.652 x 3.754 px (39,39 x 31,78 cm) - 300 dpi - 6,9 MB
Teenage Girl Showing New Shirt To Friend Stockfoto 97539111Nieuw,Jurk,Mensen,Tiener,16-17 jaar,18-19 jaar,Bed,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Driekwartlengte,Focus op achtergrond,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,Handen op de buik,Horizontaal,Jersey City,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kledinghanger,Kussen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mode,New Jersey,Op de rug liggen,Opwinding,Saamhorigheid,Slaapkamer,Stralende lach,Tienermeisjes,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography