Teenage girl (15-17) in-line skating, rear view (infrared) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage girl (15-17) in-line skating, rear view (infrared)

Credits: 
Steve Satushek
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200357016-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
185 x 280 px (6,53 x 9,88 cm) - 72 dpi - 9,95 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl Stockfoto 200357016-001Elasthaan,Skaten,14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Balans,Beweging,Bewogen,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gympak,Hotpants,Infrarood,Inline skate,Kleurenfoto,Kniebeschermer,Onderste deel,Op de rug gezien,Pret,VerticaalPhotographer Collection: Photographer's Choice