Teenage girl (16-17) in bikini tanning in front of advertising lightbox : Stockfoto

Teenage girl (16-17) in bikini tanning in front of advertising lightbox

Credits: 
Alan Powdrill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065893b-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.285 px (46,57 x 27,81 cm) - 300 dpi - 15,2 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl In Bikini Tanning In Front Of Advertising Lightbox Stockfoto16-17 jaar,Advertentie,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Avondschemering,Bikini,Bizar,Boom,Buiten de context,Buitenopname,Commercieel bord,Eén persoon,Fotografie,Halfgekleed,Horizontaal,Houding,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Ontspanning,Parkeerterrein,Schoonheid,Staan,Stad,Ten voeten uit,Uitgestrekte armen,Verlicht,Voor,Weg,ZonnenPhotographer Collection: Photonica