Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl (16-17) in bikini tanning in front of advertising lightbox : Stockfoto

Teenage girl (16-17) in bikini tanning in front of advertising lightbox

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10065893b-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Alan Powdrill
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.285 px (46,57 x 27,81 cm) - 300 dpi - 15,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Girl In Bikini Tanning In Front Of Advertising Lightbox Stockfoto sb10065893b-001Advertentie,Stad,Bikini,Buiten de context,Eén persoon,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Avondschemering,Bizar,Boom,Buitenopname,Commerciëel bord,Fotografie,Halfgekleed,Horizontaal,Houding,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Ontspanning,Parkeerterrein,Schoonheid,Staan,Ten voeten uit,Uitgestrekte armen,Verlicht,Voor,Weg,ZonnenPhotographer Collection: Photonica