Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl carrying shopping bags in mall : Stockfoto

Teenage girl carrying shopping bags in mall

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429035
Collectie:
OJO Images
Teenage Girl Carrying Shopping Bags In Mall Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Binnenopname,Boodschappentas,Bruin haar,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Draaien,Dragen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huishoudkosten,In de camera kijken,Kingston upon Thames,Klant,Kleurenfoto,Koopwaar,Kopen,Laag camerastandpunt,Mensen,Plezier,Portret,Tekstveld,Ten voeten uit,Tiener,Tienermeisjes,Van de zijkant,Vasthouden,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Wandelen,Weekend activiteiten,Winkelcentrum,Winkelen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images