Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage girl carrying shopping bags in mall : Stockfoto

Teenage girl carrying shopping bags in mall

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429035
Collectie:
OJO Images
Teenage Girl Carrying Shopping Bags In Mall StockfotoWinkelcentrum,Winkelen,Detailhandel,Tienermeisjes,Wandelen,Mensen,Geluk,Tiener,Binnenopname,Boodschappentas,Europese etniciteit,Vasthouden,Klant,Van de zijkant,Dragen,Eén persoon,Groot-Brittannië,Kopen,Vrijetijdskleding,Koopwaar,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bruin haar,Consumentisme,Dag,Draaien,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Huishoudkosten,In de camera kijken,Kingston upon Thames,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Plezier,Portret,Tekstveld,Ten voeten uit,Vrije tijd,Weekend activiteiten,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images