Teenage (15-17) female US military cadet wearing uniform : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage (15-17) female US military cadet wearing uniform

Credits: 
Richard Koek
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200191384-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.659 x 4.672 px (30,98 x 39,56 cm) - 300 dpi - 7,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Female Us Military Cadet Wearing Uniform Stockfoto16-17 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Amerikaans strijdkrachten,Bruin,Buitenopname,Concentratie,Dag,Eer,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Heldere lucht,Kadet,Kleurenfoto,Knoop,Militair uniform,Onderdeel van een serie,Pet,Portret,Portretfoto,Respect,Serieus,Staan,Trots,Vaderlandsliefde,Vastberadenheid,Verticaal,Wegkijken,ZonnigPhotographer Collection: Stone